Spring naar de inhoud
Exponential growth

Fund Me

Overtuig investeerders, word investor ready

VLAIO & NOA

Kapitaal ophalen zonder kopzorgen

Met Fund Me helpen we het kapitaal op te halen om jouw ambities te bekostigen. We stomen jou klaar voor elke fase in een kapitaalronde. Zo kan jij focussen op wat er écht toe doet: jouw onderneming uitbouwen.

Fund Me in ’t kort

 • 10 weken lang intensieve begeleiding
 • Leer een ijzersterk financieel plan te bouwen
 • Scherp je pitching skills aan
 • Krijg de nodige juridische basis

Prijs

€ 9.472
€ 2.850

Dankzij de steun van VLAIO

Het Fund Me traject

Stap voor stap

stomen we je klaar voor een kapitaalronde

Leer van experts

Inzichten en advies van ondernemers die je voorgingen en van financiële en juridische experts

Financieel plan

We transformeren je business plan naar een waterdicht financieel plan

Jan Palmaers EXIE

Fund Me gaf me de zelfzekerheid om naar investeerders te stappen

Jan Palmaers van EXIE is normaal gezien behoorlijk kritisch wanneer het op acceleratietrajecten voor ondernemers aankomt, maar wanneer we hem naar feedback over Fund Me vroegen moest hij heel diep graven om nog maar één puntje van kritiek te vinden.

Lees over Jan zijn Fund Me-ervaring »

Selectieprocedure

Het Fund Me-traject vindt plaats in beperkte groepen van 8 deelnemers die op basis van complementariteit geselecteerd worden.

 1. Schrijf je in voor het traject via het formulier op deze pagina
 2. Eén van onze Community Managers plant een intake gesprek met je in
 3. Wij houden je op de hoogte of je al dan niet geselecteerd bent

Selectiecriteria

 • Innovatieve start-up, of ambiteuze snelle groeier/KMO
 • Reeds voorbij vroege start-up fase
 • Bewezen verdienmodel en betalende klanten
 • Jij en/of je co-founder bezit(ten) het merendeel van de aandelen
 • Je onderneming is een vennootschap
Exponential growth

Schrijf je hier in

Klaar om investor ready te worden? Vul dit formulier in, dan neemt één van onze community managers contact met je op voor een intake!

Programma

Kick-off

In de voormiddag leren we elkaar kennen, duiken we samen in je business plan en worden jouw key metrics uitgedaagd. In de namiddag zit je samen met experten van Moore om aan de fundamenten van je financieel plan te timmeren òf jouw bestaand financieel plan onder de loep te nemen.

🧑‍💻Na deze sessie krijg je 4 à 5u persoonlijke begeleiding van één van de financiële experten van Moore

Legal prep

De juridische experten van Four & Five en financiële experten van Moore nemen je mee in het proces van due diligence, het samenstellen van een finmix, het vakjargon van termsheets en de wereld van waarderingen. Op het einde van de dag weet je concreet hoe je jouw kapitaalronde met het nodige zelfvertrouwen moet aanvliegen (en kom je na de verlossende handtekening niet voor onprettige verrassingen te staan).

Scaling experience day

In welke fase zit jij met jouw bedrijf en welke types financiering sluiten het meeste aan bij jouw situatie? We duiken in verschillende investeringsvormen en lijnen af waar jij je bevindt op de schaal van starter tot corporate zodat jij weet met welke investeerders je het beste spreekt.

Pitch training

Jouw financieel plan is klaar voor gebruik. Maar kan je ook overtuigen? De combinatie van het intensief oefenen van je pitch en een stevige dosis feedback van je peers, experten en het NOA-team zorgt ervoor dat jij nooit meer met je mond vol tanden staat. Elevator, bring it on!

Pitch day

The proof of the pudding is in the eating. Jij pitcht jouw business voor ons panel van founders, mentors, financiële en juridische experten en business angels. Zouden zij in jou investeren? Great! You’re ready to kick some ass. We heffen samen het glas op een geslaagd traject.

De Fund Me finance en legal experts

Stijn Van Walle

Stijn Van Walle
Moore

Het aanbod van Moore valt op deze pagina niet samen te vatten. Met maar liefst negen bedrijfstakken – and counting – begeleidt Moore scale-ups en KMO’s in het financieel landschap. Stijn en zijn team bieden hun expertise aan tijdens Fund Me.

Tessa Gijbels, Four & Five

Tessa Gijbels
Four & Five

Antwerps advocatenkantoor Four & Five ondersteunt ondernemers in alle fasen van het ondernemerschap. Tessa Gijbels geeft samen met het legal team van Four & Five gerichte tips en adviezen voor founders op zoek naar extern kapitaal.

Ook interessant voor jou