Spring naar de inhoud

Coöperant worden

Als lid (aangesloten founder of mentor) van Netwerk Ondernemen heb je de mogelijkheid om coöperant te worden van Netwerk Ondernemen CVSO. Het coöperatief gedachtegoed vertegenwoordigt onze filosofie als geen ander: ondernemers voor ondernemers.

Als coöperant van betaal je éénmalig een aandeel. Je investeert mee in Netwerk Ondernemen en blijft nauw betrokken bij onze organisatie. Je krijgt ook stemrecht op de Algemene Vergadering en kan zo mee de toekomst bepalen van Netwerk Ondernemen.

Het aandeel geeft een mogelijkheid tot dividenduitkering van max 6% rendement, dat jaarlijks bepaald wordt op de Algemene Vergadering. Dit bedrag, inclusief het mogelijke rendement, wordt ook uitbetaald wanneer je beslist om uit Netwerk Ondernemen te stappen.

Of je al dan niet coöperant wordt, staat los van je lidmaatschap bij Netwerk Ondernemen.

Schrijf je in als coöperant

Ik ben founder

Als founder betaal je éénmalig een aandeel van 150 euro. Het aandeel geeft een mogelijkheid tot dividenduitkering van max 6% rendement, dat jaarlijks bepaald wordt op de Algemene Vergadering. Dit bedrag, inclusief het mogelijke rendement, wordt ook uitbetaald wanneer je beslist om uit Netwerk Ondernemen te stappen.

Het intern reglement kan je hier raadplegen.

Interesse? Schrijf je in als coöperant via onderstaande knop.

Ik ben mentor

Als mentor betaal je éénmalig een aandeel van 500 euro. Het aandeel geeft een mogelijkheid tot dividenduitkering van max 6% rendement, dat jaarlijks bepaald wordt op de Algemene Vergadering. Dit bedrag, inclusief het mogelijke rendement, wordt ook uitbetaald wanneer je beslist om uit Netwerk Ondernemen te stappen.

Het intern reglement kan je hier raadplegen.

Interesse? Schrijf je in als coöperant via onderstaande knop.

Walter Van Uytven, mentor bij Netwerk Ondernemen

Walter Van Uytven

Mentor-coöperant

Wendy Geeraert, mentor bij Netwerk Ondernemen

Wendy Geeraert

Founder-coöperant

Maxim Sergeant

Founder-coöperant