Spring naar de inhoud

KMOP

Hoe kan ik de KMO-portefeuille gebruiken?

Netwerk Ondernemen is een officieel erkende partner van de KMO-portefeuille voor opleidingen advies.
Hierdoor kan je als kleine onderneming genieten van 30% steun op bepaaldeopleidingen/advies. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro steun.

Favicon Netwerk Ondernemen
Favicon Netwerk Ondernemen

Hoe werkt het?

Stap 1
Doe je aanvraag via KMOP portaal
(binnen 14 dagen na start van de opleiding/advies). Je kan ons vinden als dienstverlener op ons registratienummer DV.O240638 voor opleiding en DV.A240639 voor advies.
Stap 2
De aanvraag wordt automatisch bevestigd. Netwerk Ondernemen moet je niet langer goedkeuren, maar blijft wel toezien dat de steunaanvraag voldoet aan de voorwaarden van de kmo-portefeuille, zo niet kan Netwerk Ondernemen de steunaanvraag alsnog weigeren.
Stap 3
Na de aanvraag, krijgt u onmiddellijk de gegevens om uw eigen aandeel in de kosten te storten in uw elektronische kmo-portefeuille (Sodexo). Daarvoor hebt u 30 kalenderdagen de tijd. Dit is het bedrag van jouw deelname (exclusief BTW) en min 30%.
Stap 4
Schrijf de BTW over op de rekening van Netwerk Ondernemen CVSO (rekeningnummer BE80 7310 3164 1977).Jouw factuur heb je aangekregen na het afsluiten van de overeenkomst.
Stap 5
Zodra uw storting ontvangen is, stort de Vlaamse overheid de subsidie in uw portefeuille.
Stap 6
Nu kan u Netwerk Ondernemen CVSO betalen met uw elektronische kmo-portefeuille. Het kan tot 14 kalenderdagenduren vooraleer de betaling wordt uitgevoerd.

Klik hier voor meer informatie over de KMOP-Portefeuille

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief