Spring naar de inhoud

Meet Lazlo – onze communicatiemanager

Netwerk Ondernemen > Over ons > Meet Lazlo Cootmans – onze communicatiemanager
Lazlo Cootmans Netwerk Ondernemen

Wie dezer dagen eens langskomt op ons kantoor in Antwerpen, loopt grote kans een nieuw gezicht tegen te komen. Lazlo is onze nieuwe communicatie- en marketingmanager. Wie is Lazlo net? Dat vertelt hij je graag zelf even aan de hand van acht voorwerpen.

De acht voorwerpen van Lazlo

Koffie

’t Is bijna te cliché om op deze lijst toe te voegen, maar zonder koffie geen (wakkere) Lazlo. De heerlijke geur van een vers gebrouwen kop koffie, de smaak van die eerste kop van de dag, het doet mijn hart (letterlijk) sneller slaan. Iedere dag moet ik me inhouden niet meer van dit goddelijke goedje te slurpen dan goed is voor me.

Hoofdtelefoon

Het leven is zoveel beter met de juiste soundtrack erbij. Ik overleef geen dag zonder een streepje muziek. Een hoofdtelefoon is dan ook onmisbaar in mijn werkrugzak. Niet alleen helpt deze me te focussen wanneer nodig, hij fleurt mijn dag ook met de juiste nummers op het juiste moment.

Gitaar

Surprise, als muziekliefhebber kan het bijna niet anders dan dat ik zelf poog nu en dan de juiste snaar te raken. Verwacht van mij geen gesofisticeerde gitaarsolo’s à la Hendrickx of complexe flamenco-riffs. Liefste van al speel ik lekker ruige punkrock of garagerock alsof niemand kijkt (en dat is gelukkig meestal ook het geval).

Pen en papier

Al sinds ik leerde lezen wist ik dat het geschreven woord mijn ‘ding’ is. Schrijven is dan ook een dagdagelijkse bezigheid voor me, zowel op professioneel vlak als na de uren als redacteur voor een entertainmentwebsite. Het doel blijft om ooit een fictieverhaal te publiceren, al schiet tijd me met twee kleine kinderen en fulltime job momenteel tekort om daar echt werk van te maken. Maybe some day …

PlayStation-console

Niet zozeer voor de PlayStation-console an sich, want ik zie mezelf als een platformagnostische gamer die zich voornamelijk wil kunnen verliezen in een goed verhaal of aangrijpende gameplay. Ik game al sinds ik als jonkie een PlayStation deelde met mijn broer. Daaruit is een liefde voor het medium gegroeid die nooit meer is weg gegaan.

Vans

Een mens kan serieus wat schoenen accumuleren in zijn schoenenkast, maar bij mij is er alvast één constante: mijn ouwe trouwe Vans. Ieder jaar slijt ik minstens één paar van dit iconische schoeisel, maar over een ontevreden klant kunnen ze in mijn geval zeker niet spreken.

Whisky

Sinds mijn vrouw en ik een rondreis deden doorheen Groot-Brittannië zijn we allebei hopeloos verliefd geworden op Schotland. Van het knappe landschap tot de warme Schotse gastvrijheid, werkelijk alles klikte voor ons. Niets dat deze liefde zo weerspiegelt als de warme smaak van een heerlijk rokerige whisky. Met een goeie Talisker Skye kun je tevens nooit iets mis doen voor mij.

Kindle

Ooit had ik moord en brand geschreeuwd als je me zou dwingen over te schakelen van papieren boeken naar een e-reader. En toen ontdekte ik het gemak van de Kindle, die niet alleen dunner en lichter is dan eender welk papieren alternatief, het stelt me ook in staat te lezen wanneer één van onze twee kinderen op de arm in slaap vallen. Mijn favoriete feature? Zonder nachtlampje aan enkele pagina’s verslinden voor het slapengaan terwijl vrouwlief naast me al een trein vroeger naar dromenland neemt.

De 8 voorwerpen van Lazlo