Spring naar de inhoud

Meet Lore – Community Manager Limburg/Brabant

Netwerk Ondernemen > Over ons > Meet Lore – Community Manager Limburg/Brabant
Meet Lore Beckers

Ondernemers in de regio Limburg en Brabant …. brace yourselves! We mogen een nieuwe brok energie verwelkomen, in de vorm van Lore Beckers. Als community manager wordt zij het eerste aanspreekpunt voor startups en scale-ups uit de regio. Zo timmert ze verder aan ons hecht en oprecht netwerk, matcht ze mentors met mentees en zet ze mee haar schouders onder de groei van Netwerk Ondernemen. 

Ze treedt hiermee in de voetstappen van Sabine Eevers, die binnen Netwerk Ondernemen actief blijft, maar zich meer inhoudelijk zal richten op onze verschillende ondernemerstrajecten. Je leert Lore kennen aan de hand van 8 voorwerpen die haar typeren.

1. Verzameling chipszakken

Mijn fascinatie voor chips (om het geen ‘verslaving’ te noemen), gaat al wat jaren mee. Zo kwam ik op het idee om (lege) chipszakken van over heel de wereld te verzamelen. Het doel van mijn collectie? Ik wil er mijn wc mee behangen! Wc’s zijn altijd saai ingericht en het kleine kamertje mag best wat excentriek zijn. Ik ben de tel kwijt … maar ik moet ondertussen zo’n honderdtal zakken hebben liggen. Familie en vrienden brengen ze ook met veel liefde mee voor mij vanop reis. Gezien ik momenteel verbouw, zullen de zakken heel binnenkort te bewonderen zijn in mijn wc. Good to know: de chipszakken worden heel zorgvuldig gereinigd zodat er geen restjes achterblijven!

2. Whiskey Ginger & aperitiefhapjes

Niets gezelliger dan aperitieven met een lekkere cocktail op basis van ginger beer en whiskey. Het smaakt me echt elk seizoen: fris in de zomer en goed voor de keel tijdens de winter. Theetjes zijn overbodig als er whiskey ginger is!

3. Fototoestel & reisboek

Ik ben mijn ouders erg dankbaar dat mijn zussen en ik van kindsbeen af de kans kregen om veel te reizen. Het liefst van al ga ik nog steeds op reis met mijn familie. Samen leerden we al prachtige bestemmingen en culturen kennen, de max! In mijn reisboekje duid ik alle bestemmingen aan op een kaart, vergezeld van fotostickers, anekdotes, informatie- en visitekaartjes, … en dat per continent. Deze voorwerpen zijn al veel te lang niet meer gebruikt (corona en verbouwen, check!), maar daar gaan we dit jaar verandering in brengen!

4. Verse bloemetjes

De geuren en kleuren van verse bloemen … heerlijk om een boeketje in huis te hebben! Van mijn vriendinnen kreeg ik ooit een cadeaubon voor een pluktuin bij mij om de hoek (’t Plukgeluk@Leuven). Het concept is gebaseerd op de principes van CSA, Community Shared Agriculture. Een fantastisch initiatief waar ik in de toekomst meer tijd aan wil spenderen.

5. Billie

Het thuiswerken tijdens Corona ging me niet altijd goed af. Gezien ik als kind vaak een konijn als huisdier hield, kregen mijn schoonouders een fantastisch idee. Ze verrasten me met een konijntje – het beste cadeau ooit! Billie komt niks te kort en zit/ligt de hele dag naast mijn bureau op z’n matje. Geweldig toch!

6. Loop/fiets/wandelschoenen

Je ziet me regelmatig in fiets- of loopschoenen. Binnenkort trek ik ook mijn badpak wat meer aan. Ik loop, fiets en zwem graag, dus nam ik vorige zomer – onvoorbereid – deel aan een 1/8e triatlon. Hoewel ik er heelhuids ben geraakt, is trainen dit jaar toch de boodschap. Zo kan ik me voorbereiden op een langere afstand. Zolang het actief en buiten is, test ik ook graag andere sporten uit: tennis, padel squash, snowboarden… Ook lange natuurwandelingen kunnen mij bekoren. De gezonde en frisse lucht in je longen… daar kikker je toch echt van op!

7. Thomas

Mag je jouw vriend zien als een voorwerp? Ik denk het niet, maar hij is veel te belangrijk en te leuk om niet te vermelden. Al meer dan de helft van onze levens brengen we met elkaar door. We delen dezelfde, soms rare, humor. Er is op veel vlakken ook verschil, maar tegenpolen trekken elkaar aan, zeggen ze toch. Na 1,5 jaar intensief verbouwen zijn we er bijna … en dat zal stevig gevierd worden!

8. Carbanator = bruiswatermaker

Ik ben verzot op bruiswater, maar weiger plastic flessen te kopen. Dan blijft er maar één oplossing over! De bruiswatermaker is het meest actief gebruikte voorwerp in huis, zeker met al dat thuiswerken. Dat kon dus zeker niet ontbreken op mijn lijstje 🙂

Foto voorwerpen Lore Beckers