Spring naar de inhoud
NOA team

Netwerk Ondernemen heeft een nieuwe naam

Netwerk Ondernemen > Over ons > Netwerk Ondernemen heeft een nieuwe naam
NOA logo

We vieren een mijlpaal voor Netwerk Ondernemen, want we blazen dit jaar tien kaarsjes uit! Tien jaar lang geven we het beste van onszelf voor Vlaamse groeiondernemers. Deze verjaardag komt meteen met een extra nieuwtje: voortaan heet Netwerk Ondernemen NOA.

Hoewel de naam een pak korter klinkt, is NOA niet zo een bijster verre sprong van onze oorspronkelijke naam. NOA staat voor Netwerk Ondernemen Accelerator. Dat is een behoorlijke mondvol, dus we houden het simpelweg op NOA. Kort, eenvoudig en makkelijk te onthouden.

NOA: een vlag die de lading dekt

Slaan we met NOA ook een heel andere weg in dan Netwerk Ondernemen? Helemaal niet. Meer zelfs: deze omschakeling reflecteert beter wie we zijn en wat we doen voor ondernemers.

De naam Netwerk Ondernemen dekte nooit helemaal de lading. Ja, we zijn een netwerk van ondernemers, maar we bieden ook zoveel meer. Denk aan de kern van ons bestaan: mentoring, maar ook onze gerichte programma’s zoals Fund Me, Boost Me en Find Your Co-Founder.

We accelerate ambition

Bij NOA houden we van ondernemers met ambitie. Start-up founders die hun stempel willen drukken op hun sector, de maatschappij en de wereld. Ondernemers die willen groeien en hongerig zijn naar kennis en ervaring die hen helpt hun dromen waar te maken. Wie ons kent, weet dat we geen accelerator zijn zoals de start-up scène ervan overloopt. Wij accelereren je ambitie, focussen ons op de persoon en gaan voor langetermijnsucces.

Curious?

Benieuwd wat NOA voor jou in petto heeft? Neem eens een kijkje op onze vernieuwde website. Proef van ons aanbod en aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte