Spring naar de inhoud

Vonk FM: Ondernemen doe je nooit alleen

Netwerk Ondernemen > Events > Vonk FM: Ondernemen doe je nooit alleen
Vonk FM logo

Ondernemen, het kan een best eenzame bezigheid zijn. Zelfs met een co-founder en toegewijd team van medewerkers aan je zijde, kun je het gevoel krijgen er even alleen voor te staan.

Daarom werpen we dit jaar tijdens Vonk FM ons licht op alle manieren waarop je je als ondernemer kan laten omringen door gelijkgestemde zielen. Want hoewel het zo kan lijken, als ondernemer ben je nooit echt alleen. Van de juiste mentor in je kamp, tot organisaties die jouw persoonlijke belangen hoog in het vaandel dragen: we’ve got your back!

Praktisch

Wat: Live ondernemersradio
Waar: Via livestream & in The Beacon (Antwerpen)
Wanneer: Donderdag 7 december, 10u – 14u
Meer info: www.vonkfm.be

Luister live op donderdag 7 december via de Vonk FM-website

Zet 7 december alvast in je agenda en surf als de bliksem naar vonkfm.be om jouw favoriete plaat aan te vragen. Ook dit jaar kun je weer iemand nomineren voor een Vonk Award. Zo zet jij de persoon waar jij het meeste aan hebt als ondernemer even in de bloemetjes.

Kom co-worken in The Beacon

Dit jaar strijkt de Vonk FM-studio neer in The Beacon, één van de meest bruisende hotspots voor ondernemers die Antwerpen rijk is. En jij kan erbij zijn! Schrijf je via de Vonk FM-website in om te co-worken tijdens de uitzending en vervoeg ons op deze inspirerende locatie. Wij voorzien koffie, hapjes, voldoende werkruimte en uiteraard een toepasselijke soundtrack.

Ontmoet gelijkgestemde zielen tijdens het Conversation Starter event

Om daad bij woord te voegen, organiseren we aansluitend aan de Vonk FM-uitzending een online Conversation Starter event waarin je gelijkgestemde zielen kan leren kennen. Schrijf je in via de Vonk FM-website, dan sturen wij je een registratielink zodra deze beschikbaar is.