Spring naar de inhoud
Kwaliteitslabel Mentor Me

NOA Mentoren

De motor van Netwerk Ondernemen

Met meer dan 180 zijn ze. De doorwinterde ondernemers die zich belangeloos inzetten voor jonge founders die hetzelfde meemaken. Onze mentoren zijn de motor die NOA draaiende houdt.

Wat is een mentor bij NOA?

Ondernemen doe je niet alleen. Elke succesvolle ondernemer heeft ooit hulp gekregen. Vraag maar aan alle 180+ mentoren uit ons netwerk: zij zetten hun kennis & expertise gratis in om jonge wolven te steunen in hun groeiproces. Belangeloosheid is een centrale waarde bij Netwerk Ondernemen. Behalve tijd, mag een mentor niets investeren in de onderneming van de mentee.

Een mentor functioneert als veilige haven. Een klankbord dat ervaring deelt, want een mentor ‘has been there’. Een mentor stelt de juiste vragen op het juiste moment, maar laat het antwoord bij de mentee. Een mentor houdt zijn mentee een spiegel voor als dat nodig is & viert successen volop mee.

“Ondernemers voor ondernemers”, dat is ons motto. Al onze mentoren zijn doorwinterde ondernemers die het klappen van de zweep kennen. Ze trekken ambitieuze groeiondernemers even uit het operationele en helpen hen strategisch na te denken over de toekomst, de interne structuur van de onderneming & hun positie als leider.

Founder & Mentor
Kwaliteitslabel Mentor Me

Geloof jij ook in onze missie?

What’s in it for you?

Ontmoet ambitieuze groeiondernemers

Met jouw ervaring, geduld en hands-on advies bouw jij mee aan de ondernemersplannen van de volgende generatie Vlaamse ondernemers.

Toegang tot alle NOA events

Als NOA-lid krijg je gratis toegang tot onze workshops, inspiratie- en netwerkevent op maat van zowel minder ervaren tot doorwinterde ondernemers.

Sleutel tot de NOA community

Krijg toegang tot de ondernemers en experts in onze community en leg waardevolle connecties, onder andere via ons online ledenplatform.

Keep on growing

Bij NOA geloven we in een growth mindset. In ons netwerk krijg je ook als ervaren ondernemer heel wat leerkansen.

Het blijft een leerrijk traject voor beide: mentor en mentee

Ontdek waarom Isabelle Vermeire (voorheen Vecarro) en Jérôme Leclef (Belgian Industrial Group) al jaren mentor zijn bij NOA.

Boek een kennnismakingsgesprek

Meer weten over onze mentor-werking? Heb je nog vragen?
Boek gerust een meeting met één van onze community managers. Ze staan je met veel plezier te woord!

Eva Moeyersoons

Community Manager Antwerpen-Mechelen & Matchmaking Genie

Maxim Leirman

Community Manager Oost- en West-Vlaanderen

Lore Beckers

Community Manager Limburg/Brabant & Accelerator of Joy