Spring naar de inhoud

Ons aanbod voor mentoren

mentors-header
Netwerk Ondernemen > Mentors > Aanbod mentoren

Netwerk Ondernemen is er niet alleen voor groeiondernemers die op zoek zijn naar ervaring. Ook voor onze mentors bieden we een uitgebreide werking waarin we hen helpen groeien in hun rol én als ondernemer.

Mentor Academy

Drie maanden lang nemen we je mee in een intensief programma waarin je mentoring skills worden aangescherpt. In vier sessies, geleid door externe trainers van de bovenste plank, leiden we je in een selecte groep van 12 ondernemers op tot gecertificeerd mentor.

Mentor Academy
Expert Workshop

Expert Workshops

Als ondernemer ben je nooit klaar met leren. Wie zoekt naar snelle groei en uitmuntendheid is welkom in onze Expert Workshops. Op maat van snelgroeiende bedrijven en KMO’s duiken we dieper in relevante onderwerpen die je helpen voor te blijven op de curve. Samen met onze partners ontgrendelen we kennis en strategieën die jou en je bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Advisory Circles

In onze Advisory Circles zijn zes innovatieve en visionaire ondernemers elkaars klankbord in een gerichte peer-to-peer sessie. In een vertrouwelijke setting leg je één van jouw uitdagingen voor aan de groep, waarna je er met gelijkgestemde zielen over kan sparren. Laat je inspireren en krijg nieuwe inzichten die jou en je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Advisory Circle

Klinkt interessant?

Pijl rood

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief