Spring naar de inhoud

Annelies wou bloemist worden

Netwerk Ondernemen > Over ons > Annelies wou bloemist worden
Annelies wou bloemist worden

Annelies wou bloemist worden. Vandaag is ze Office Manager & Happiness Handler bij Netwerk Ondernemen. Hoe weerspiegelt de kinderdroom zich in haar huidige functie?

“Bloemetjes – en mooie dingen in het algemeen – konden me vroeger en nu altijd bekoren. Als ik kind groeide ik op in het restaurant van mijn ouders, waar ik me graag bezighield met bloemstukjes maken en het restaurant versieren. Ook mijn slaapkamer veranderde maandelijks van decor. In een bepaalde periode wou ik zelfs etalagist worden.

Op het strand had in een bloeiend handeltje in papieren bloemen

We woonden aan de kust, dus niet alleen verse, maar ook papieren bloemen maakten deel uit van mijn kindertijd! Op het strand zette ik al snel een bloeiend handeltje op. Ik bedacht een manier om veel ‘geld’ te verdienen: ik kocht lelijke papieren bloemen voor een handvol schelpjes. Nadien schmukte ik de bloemen op en verkocht ze weer voor 10x zoveel schelpjes! Het ondernemende heeft er dus altijd wel ingezeten. Het mooimaken en organiseren van dingen zijn capaciteiten die ik vandaag ook inzet bij Netwerk Ondernemen. Als Office & Event manager zorg ik dat al onze events er piekfijn uitzien. Maar ik zorg er ook voor dat alles in goede banen loopt. Bloemist ben ik uiteindelijk niet geworden, maar ik heb wel altijd verse bloemen in huis!”

Ons magazine:
the network talks

Wil je graag meer weten over ons? Wie beter dan onze mentors, founders en partners om je te meer te vertellen over Netwerk Ondernemen. Lees er alles over in de zevende editie van ons magazine, The Network Talks! 

Netwerk Ondernemen