Spring naar de inhoud

Eva wou boswachter worden

Netwerk Ondernemen > Over ons > Eva wou boswachter worden
Eva wou boswachter worden

Eva wou bloemist worden. Vandaag is ze Community Manager & Matchmaking Genie bij Netwerk Ondernemen. Hoe weerspiegelt de kinderdroom zich in haar huidige functie?

“Boswachter, of bij uitbreiding zookeeper, valkenier of dierenarts… zolang het maar iets met dieren was, maakte mijn droomjob me als kind niet uit. Tot het besef kwam dat ik dan waarschijnlijk ook met dierenleed in aanraking zou komen. Ik zou elk verwaarloosd dier willen adopteren om het een betere thuis te geven! Gelukkig is het zover nooit gekomen en kan al mijn dierenliefde naar Odin, mijn Zwitserse witte herder gaan.

De ondernemende community van Antwerpen-Mechelen is een boeiend beestenbos!

Naarmate ik ouder werd, was ik ervan overtuigd dat ik advocaat zou worden. Maar op de drempel van het 6de middelbaar naar het hoger onderwijs, struikelde ik weer over mijn – soms ongenuanceerde – principes: wat als ik misdadigers moet verdedigen? Mijn buikgevoel leidde me uiteindelijk naar een opleiding kunstwetenschappen. Dat was enorm interessant, maar na mijn studies zag ik mezelf niet meteen aan de slag gaan in een stoffig museum.

Weer afgaand op mijn buikgevoel kwam ik terecht bij een snel groeiende scale-up. De liefde voor jonge en innovatieve groeibedrijven bleef hangen en zo kwam ik bij Netwerk Ondernemen terecht. De community van Antwerpen & Mechelen is een boeiend beestenbos dat ik met veel plezier onderhoud! En ja, net als een boswachter vind ik het ook niet erg om af en toe ‘de shit’ op te kuisen ;)”

Ons magazine:
the network talks

Wil je graag meer weten over ons? Wie beter dan onze mentors, founders en partners om je te meer te vertellen over Netwerk Ondernemen. Lees er alles over in de zevende editie van ons magazine, The Network Talks! 

Netwerk Ondernemen