Spring naar de inhoud

Gert wou astronaut worden

Netwerk Ondernemen > Over ons > Gert wou astronaut worden
Gert wou astronaut worden

Gert wou astronaut worden worden. Vandaag is hij CEO & President of Possibilities bij Netwerk Ondernemen. Hoe weerspiegelt de kinderdroom zich in zijn huidige functie?

“Ik wou naar de maan gaan. Of toch naar plaatsen waar iemand anders nooit zou komen. Wat speelde er zich daarboven in het heelal af? Astronaut worden sprak enorm tot mijn verbeelding. Ik was dan ook een nieuwsgierig kind dat allesbehalve risico-avers was. Mijn vele littekens zijn daar nog getuige van!

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe opportuniteiten

Naarmate ik puberde, werd de astronautendroom iets realistischer en legde ik medische examens af om piloot te worden. De droom werd aan diggelen geslagen toen mijn moeder zei: “Astronaut, F16 piloot of lijnpiloot… het is toch eigenlijk hetzelfde als buschauffeur worden?”. Toen maakte ik de switch naar ondernemen, maar het avontuurlijke bleef er in zitten: mijn onderneming Midan Limited moest en zou internationaal zijn. Als 24-jarige pakte ik dan ook mijn valies en vertrok ik naar China, benieuwd naar de avonturen die daar voor mij waren weggelegd.

Vandaag heb ik het avontuurlijke leven ingewisseld voor mijn gezin en ben ik een echte familieman. Maar het team van Netwerk Ondernemen weet goed genoeg dat de astronaut in mij nooit verdwenen is: ik ben altijd op zoek naar nieuwe opportuniteiten voor Netwerk Ondernemen, sta graag dichtbij innovatie via onze aangesloten scale-ups … en net zoals een astronaut hou ik ervan om samen met een klein, hecht team – op raketsnelheid – nieuwe planeten te ontdekken!”

Ons magazine:
the network talks

Wil je graag meer weten over ons? Wie beter dan onze mentors, founders en partners om je te meer te vertellen over Netwerk Ondernemen. Lees er alles over in de zevende editie van ons magazine, The Network Talks! 

Netwerk Ondernemen