Spring naar de inhoud

Lore wou bankdirecteur worden

Netwerk Ondernemen > Over ons > Lore wou bankdirecteur worden
Lore wou bankdirecteur worden

Lore wou bankdirecteur worden. Vandaag is ze Community Manager & Accelerator of Joy bij Netwerk Ondernemen. Hoe weerspiegelt de kinderdroom zich in haar huidige functie?

Terwijl andere leeftijdsgenootjes liever tekenden en kleurden, markeerde en cijferde ik in de oude cursussen van mijn papa. Op mijn favoriete plekje: de oude, houten schoolbank bij ons thuis. Bankdirecteur leek me als kind de ideale job, niet om rijk te worden, maar omdat ik – naast mijn liefde voor cijfertjes – ook een echte babbelaar was en nog steeds ben. Ik krijg energie van connectie met mensen. Het idee dat mensen op mijn bureau in de bank zouden langskomen voor een babbeltje, leek me echt fantastisch! Als kind speelde ik dit scenario bij wijze van toneeltje regelmatig na.

Mijn liefde voor cijfertjes zet ik graag impactvol in voor mensen

Nu, mijn job als bankdirecteur zou enkel tijdens de weekdagen zijn. In het weekend zou ik als musicalster op het podium staan! Ik heb lang toneel gespeeld, maar jammer genoeg werd de plankenkoorts me rond mijn 15de wat te veel. Na het middelbaar twijfelde ik tussen Biologie, Architectuur of Economie, hoewel mijn leerkrachten adviseerden om iets sociaal te doen. Het werd uiteindelijk Economie. Mijn liefde voor cijfertjes zet ik graag impactvol in voor mensen. In mijn eerste job was ik dan ook kredietconsulent bij Hefboom.

Mijn interesses zijn heel uiteenlopend, daarom voel ik me goed als community manager bij Netwerk Ondernemen. De ultieme drive van mijn droomjob als bankdirecteur blijft ook in mijn huidige job behouden: babbelen en cijfers!

Ons magazine:
the network talks

Wil je graag meer weten over ons? Wie beter dan onze mentors, founders en partners om je te meer te vertellen over Netwerk Ondernemen. Lees er alles over in de zevende editie van ons magazine, The Network Talks! 

Netwerk Ondernemen