Spring naar de inhoud

Sabine wou dierenverzorger worden

Netwerk Ondernemen > Over ons > Sabine wou dierenverzorger worden
Sabine wou dierenverzorger worden

Sabine wou dierenverzorger worden. Vandaag is ze Director & Cupid of Co-founders bij Netwerk Ondernemen. Hoe weerspiegelt de kinderdroom zich in haar huidige functie?

Bij mijn grootouders was het altijd een supergezellige beestenboel. Ze hielden honden, konijnen, kippen, hertjes en zelfs een koe. De diertjes verzorgen en eten geven was mijn specialiteit. Volgens mijn bompa was ik dan ook de àllerbeste dierenverzorger ter wereld!

Later ambieerde ik een job als stewardess. Tot mijn tiende was ik nog nooit op vakantie geweest en een job als stewardess betekende voor mij continu op vakantie gaan. Zalig leek me dat, maar volgens mijn ouders een slecht plan.

Ik krijg energie van het zien groeien en bloeien van onze ondernemers

Op mijn achttiende wist ik oprecht niet welke studierichting te kiezen. Het antwoord daarop was, zoals bij velen, Pol & Soc. Na twee jaar fladderen in Leuven – ik was niet de ijverigste student – vatte ik met mijn rugzak vol levenservaring de richting Communicatiemanagement aan. Ik was niet echt bewust bezig met mijn studies. Om die reden spoor ik mijn kinderen aan om te ontdekken wat hen écht interesseert en hun (studie)keuze daarop af te stemmen. Toen ik afstudeerde, kreeg ik meteen een job bij KBC. Mijn plan om er niet zo lang te blijven, mondde uiteindelijk uit in een carrière van 13 jaar. Vooral omdat ik vanuit mijn functie – toen ook al – ondernemers kon helpen.

Initieel  verzorgde ik de diertjes van mijn bompa, vandaag krijg ik energie van het zien groeien en bloeien van onze ondernemers. Als ik aan hun groeiproces een klein steentje kan bijdragen, ben ik heel gelukkig!

Ons magazine:
the network talks

Wil je graag meer weten over ons? Wie beter dan onze mentors, founders en partners om je te meer te vertellen over Netwerk Ondernemen. Lees er alles over in de zevende editie van ons magazine, The Network Talks! 

Netwerk Ondernemen