Spring naar de inhoud

Meet Annelies – onze Happiness Handler

Netwerk Ondernemen > Over ons > Meet Annelies – onze Happiness Handler
Meet Annelies Warreyn

Food-lover. Creatief. Leergierig. Organisatorisch.

Vier woorden die Annelies – onze enige echte Happiness Handler – kenmerken. Annelies verzamelde 8 voorwerpen die iets meer over haar als persoon vertellen.

1. Koffiebonen

Ik geef het toe, ik heb een verslaving. Een koffieverslaving (lacht). Vooraleer mijn dag echt kan beginnen – drink ik mijn eerste tas koffie. Heerlijk die geur! Gewoon even rustig wakker worden om dan aan de dag te beginnen. Vraag maar aan mijn collega’s. Als ik op kantoor binnenkom, is het eerste dat ik doe een tas koffie klaarmaken. En tijdens de dag giet ik er nog een 4-5 tal achterover. Ik steek het deels op mijn ouders (lacht). Zij hadden namelijk een eigen koffie en thee winkel.

2. Pepermolen

Deze pepermolen staat voor 1 van mijn grote passies: koken. Als kind hadden mijn ouders een eigen restaurant waarbij mijn liefde voor lekker eten ontstaan is. Zelf heb ik hotelschool gevolgd waar ik professioneel heb leren koken. Toch besefte ik redelijk vroeg dat ik die uitzonderlijke gave voor koken niet had. Maar de liefde des te meer. Nog steeds kan ik ervan genieten om uitgebreid de tijd te nemen om te koken en lekker te eten. Heel leuk ook om mijn twee dochters hierbij te kunnen betrekken. Mijn oudste dochter Lilly (7) heeft ondertussen al de techniek onder de knie voor een perfect roerei. Handig als mama eens een ontbijt op bed wilt 😉 – komt moederdag er niet aan? (lacht).

3. Schelp

Mijn accent verraadt het al een beetje. Ik ben geboren en getogen in Nieuwpoort-Bad. De zee is voor mij thuiskomen. Letterlijk. Mijn ouders wonen nog steeds aan zee en wanneer we de tijd vinden, zijn we daar te vinden. De openheid, de uitgestrekte stranden en duinen, de geur van de zee… Voor mij de perfecte formule om te ontspannen en te onthaasten. Als het weer meezit, zal je ons ook vaak terugvinden op zee aan het ‘suppen’. Momenteel is de zee voor ons echt een vakantiebestemming. Maar wie weet, later als mijn man en ik met pensioen zijn, wordt het misschien wel onze eigen thuis.

4. Armbandje

Dit armbandje heb ik gekregen van mijn twee dochters: Lilly (7) en Stella (5). Twee uitersten maar de perfecte combinatie van mijn man Filip en ik. Lilly is een echte blonde viking zoals Filip en Stella is een mini-me. Maar qua karakter is het dan weer andersom. Heerlijk! Daarnaast staat het ook symbool voor familie in het algemeen. Familie is voor mij het allerbelangrijkste. Mijn zus en ik zijn twee handen op 1 buik. We wonen ook beiden in Antwerpen wat onze band alleen maar versterkt heeft.

5. Fietssleutel

Ik ben een echte ‘buitenmens’. Ik doe bijna alles met de fiets. Luxe gewoon! Met de fiets naar het werk is heerlijk. ’s Morgens rustig wakker worden en ’s avonds hoofd leeg maken vooraleer ik thuiskom. Zowel Lilly als Stella fietsen dus heerlijk om met 4 erop uit te trekken.

6. GSM

Mijn smartphone is mijn partner in crime! Ik ben enorm organisatorisch ingesteld en daarvoor kan ik steeds rekenen op mijn GSM. Geen grote, zware agenda’s meer, geen kladpapiertjes met memo’s, alle informatie bij de hand als ik iets niet weet… Zalig! En ja, ik ben zo iemand die terugkeert naar huis als ze haar GSM vergeet. Ik ben verloren want alles staat in mijn GSM. In het verlengde van dat organisatorische ben ik een echte new freak.  Als ik iets lees over een nieuwe app, dan wil ik die meteen uittesten. Zeker als ik hierdoor nog georganiseerder kan werken (lacht).

7. Stiftjes

Het staat misschien haaks op het organisatorische, maar ik ben enorm graag creatief bezig. Dingen neerschrijven, tekenen, dingen mooi maken… You name it! En al een geluk hebben ook mijn dochters dat geërfd! Het is bij ons thuis steeds vechten voor de doos stabilo stiften (lacht)!

8. Fototoestel

Last but not least.. mijn fototoestel. Mijn trouwe vriend sinds jaren. Tien jaar geleden maakte ik samen met mijn zus een wereldreis. We hadden slechts 1 rugzak dus geen plaats voor souvenirs. Maar de vele foto’s zijn de mooiste souvenirs. En telkens als ik de camera bovenhaal denk ik aan de vele herinneringen. Nog steeds worden de foto’s thuis geprojecteerd via de chromecast. En op deze manier worden ook onze dochters warm gemaakt om te reizen. Want ooit wil ik zo’n reis samen maken met mijn gezin.