Spring naar de inhoud

Meet Sabine – Community Manager Limburg/Vlaams-Brabant

Netwerk Ondernemen > Over ons > Meet Sabine – Community Manager Limburg/Vlaams-Brabant

Ben je een mentor of founder uit de regio Limburg/Vlaams-Brabant, dan is Sabine een welgekend gezicht! Naast Community Manager voor die regio is zij ook de trekker van het Boost Me programma en staat ze in voor de werking van de selectiecomités en Mentor Rooms. Met haar financiële achtergrond, kan je ook steeds bij haar terecht met financieringsvragen. Hoog tijd om Sabine nog beter te leren kennen aan de hand van enkele items.

1. Foto gezin

Het allerbelangrijkste is mijn gezin: mijn twee kids Elisabeth en Jules en mijn man Ivo. Als gezin zijn onze vakanties echt het moment bij uitstek voor wat quality time. Genieten van elkaars gezelschap en echt tijd maken voor elkaar. Want daarbuiten hebben mijn 2 scouts hun eigen leven – Jules zit ook op kot tijdens de week. De voorbije maanden in lockdown waren dan ook speciaal. Want van elkaar nauwelijks zien, waren we ineens permanent samen en dit keer niet in vakantiemodus. Een heel andere dynamiek – lacht. Maar wel dankbaar voor die speciale, extra tijd samen. Kans is klein dat we nog eens met ons viertjes langer dan 1 maand onder hetzelfde dak wonen. Zeker nu Elisabeth vanaf september ook op kot gaat en Jules die liefst zo snel mogelijk naar het buitenland vertrekt.

2. Hond

Op de foto zie je de kam, leiband en een pluk haar van onze hond Rivas, een samoyed. Een echte loebas waar kammen en ook het wandelen een echte workout is. Samoyeds zijn eigenlijk een soort van sleehonden en dat zegt genoeg denk ik. De kinderen en ikzelf hebben altijd een hond gewild maar Ivo was geen fervente dierenliefhebber. Een vis, dat was voor hem het ideale huisdier. Maar uiteindelijk is hij toch gezwicht en nu is hij degene die Rivas het vaakst uitlaat en hem het meest met koekjes beloont. Rivas is er gekomen nadat Jules op kot is gegaan. Een waardige vervanger voor Jules: een eigenwijze, actieve hond, die enorm graag eet en die ook niet echt houdt van knuffelen :). Wanneer je kinderen ouder worden, verandert je rol als mama. Ze hebben je minder of op een andere manier nodig. Dat is wel aanpassen. Als er echt iets serieus aan de hand is, hoor ik het wel. Gelukkig maar! En met Rivas heb ik weer iemand in huis om echt voor te zorgen. Hij maakt het gezin compleet.

3. Loopschoenen, boek en zwemmen

Ik neem deze items samen omdat ze voor mij samen het ultieme genietmoment zijn van de week. Ik probeer 2-3 keer per week te gaan lopen. Dat heb ik altijd graag gedaan, net zoals lezen. Maar daar had ik nooit de tijd voor. Onlangs ontdekte ik Blinkist – een platform waar je allerlei audioboeken kan beluisteren. Het is natuurlijk niet hetzelfde als een echt boek lezen maar voor mij is de combinatie van een audioboek en lopen, echt puur genieten.

Naast lopen, is voor mij zwemmen ook een moment van ontspanning. Zo probeer ik 3x per week gedurende een half uur – uurtje baantjes te trekken. Vooral in de zomer.

4. Vuile tuinhandschoenen

Echt proper zijn ze niet meer – zoals je kan zien. Ik hou van de natuur en werk ook graag in onze tuin. Al een geluk want van het gezin ben ik de enige die zich hieraan waagt – lacht.

5. Speciale ringen

Ik ben een echte fan van speciale ringen. Ringen met een verhaal achter, vervaardigd uit speciale materialen of waar er maar 1 stuk van gemaakt is. Wanneer we op vakantie zijn, ga ik ook echt op zoek naar zo’n ringen. Elke ring komt van een andere plaats en daar hangt dan steeds weer een herinnering aan vast. Heerlijk om zo ook steeds weer terug te denken aan onze reizen.

6. Koffie & Aperol

Ik geef het toe, ik drink veel te veel koffie. De dag beginnen zonder koffie wordt een hele moeilijke! Ik kan echt genieten van een lekkere tas koffie. Die liefde voor koffie is misschien wel ontstaan in Italië. De verschillende soorten Italiaanse koffie – op elk moment van de dag. ’S morgens genieten van een cappuccino en na het eten een espresso of een ristretto. En jawel ook aperitieven en Italië horen samen; een ijskoude Aperol met lekkere hapjes op een terras met vrienden….

Wanneer ik aan Italië denk, dan denk ik aan authenticiteit, vrienden, warmte, familie en lekker eten. Met ons gezin gaan we vaak op vakantie naar de Franciacorta. Italië heeft het allemaal en staat voor mij gelijk aan samen zijn met familie, genieten van de eenvoudige maar heerlijke keuken, de mooie natuur, interessante cultuur en natuurlijk een zalige taal.

Voorwerpen Meet Sabine Eevers