Spring naar de inhoud

Hoe vind en werf je de juiste profielen aan voor je start-up?

Netwerk Ondernemen > HR > Wendy Geeraert (Co-libry) gaat op zoek naar sales en technische profielen in tweede Mentor Room-aflevering

Werving en selectie, het blijft een grote uitdaging voor alle bedrijven. Wendy Geeraert van Co-libry zoekt naar sales en technische profielen en vraagt zich af hoe ze dit het beste aanpakt. Ze legt haar challenge voor aan Byron Soulopoulos van EngineerX en Joke Dehond van Sputnik Vintage, de mentoren in deze tweede aflevering van Mentor Room.

In deze aflevering van onze maandelijkse podcast ontdek je hoe je de zoektocht naar de juiste profielen het beste aanpakt. Byron en Joke delen hun eigen recruitmentstrategieën en vertellen over hun eigen ervaring. Ook vertellen zij over hoe je als start-up kan opboksen tegen grote gevestigde bedrijven die een zeer aantrekkelijk loonpakket kunnen aanbieden aan kandidaten.

Luister vandaag nog via de audio player op deze pagina, via Spotify, Apple Podcasts, of jouw podcastplatform naar keuze.

Heb jij een uitdaging om voor te leggen aan ons panel van mentoren?

Aarzel niet om jouw uitdaging op mail te zetten naar podcast@wearenoa.be. Misschien kom jij dan binnenkort een keer langs in onze Mentor Room.