Spring naar de inhoud

Het Growth Canvas

Breng je groeistrategie in kaart

Download het
Growth Canvas

Growth Canvas Netwerk Ondernemen

Hoe
gebruiken?

The Growth Canvas is de basis om je groeistrategie op te maken. Vertrekkende van je grote droom, ga je vastleggenwat je wil bereiken. Je bepaalt wanneer je zelf vindt dat je succesvol bent en kiest hoe je dat concreet gaataanpakken. Uiteraard houd je ook rekening met je valkuilen en definieer je wat je zeker niet meer gaat doen.

DREAM

Ga dieper in op jouw grote ondernemersdroom en je persoonlijke drive. Hoe wil jij later als ondernemer herinnerd worden? Hoe zie jij je bedrijf en waarom wil je (inter)nationaal groeien?

FOCUS

Bepaal wat je uiteindelijk concreet wil bereiken en welke 3 belangrijkste ‘battles’ je daarvoor moet winnen.

ACTION

Leg vast aan welke 3 zaken je de volgende maanden zeker gaat werken en bepaal welke KPI’s je wil bereiken om succesvol te zijn. Noteer ook de impact op verschillende factoren zoals je team, de processen, je klanten, de financiën en je leiderschap.

REALITY CHECK

Noteer 3 zaken die je moet installeren om je doelen te realiseren en benoem 3pitfalls waarvan je weet dat dit je grootste uitdagingen worden.

ELIMINATE

Als laatste is het belangrijk om te bepalen wat je niet meer zal doen nu je zo een strak plan op tafel hebt liggen.

Het
ontstaan

The Growth Canvas is opgesteld in het verlengde van het Boost Me groeitraject van Netwerk Ondernemen. Boost Me staat voor een uniek traject voor ondernemers die snel internationaal willen groeien. Tijdens dit traject staan individuele begeleiding, collectieve begeleiding en het leren van peers centraal. Zo word je in een kleine groep van ambitieuze ondernemers klaargestoomd om (inter)nationaal te groeien als bedrijf maar ook als ondernemer.

Benieuwd naar wat je kan verwachten en of dit traject iets voor jou is? Neem dan een kijkje op onze Boost Me pagina!

Getuigenissen van ondernemers die al aan de slag gingen met hun groeiplan tijdens het BoostMe programma:

slide2
slide3
slide4